Spirit - 1 & 2 november 2014
Publicerat den

Igår så var det riktigt skitväder ute, det hade snöat under natten men tinade över dagen så allt var slask och lera, fy. Så vi höll oss inne i ridhuset och red lite dressyr istället.
 
Vi var rätt många i ridhuset samtidigt så det var lite svårt att göra något speciellt men jag kände på honom i skritt och trav, och han var jätteduktig! Hyfsat koncentrerad trots så mycket folk och faktiskt inga protester.
Försökte jobba på formen lite men ställde inga större krav, gjorde några skänkelvikningar på långsidorna, galopperade ett par varv på volt och sedan var vi båda rätt nöjda.
 
Efter blev det några timmars fix och gos också, otroligt fin och mysig ponny måste jag säga. Det känns väldigt bra!
 
Tackar Jonna för bilder och filmer från dagen!
 

 
Idag däremot så var vädret något bättre (förutom att allt fortfarande är blött och lerigt), så vi tog en liten tur ut i skogen.
 
Hade med mig Sandra och Karolina som gå-sällskap och vi tog det lugnt och skrittade bara ett varv runt småfolket, mys-söndag helt enkelt. Spirit var lite spänd men det var något djur som gick och skrek i skogen så det var kanske inte så konstigt, och sen hittade han en kompis också. Det står ett gäng fluffbollar vid namn islänningar en bit bort i skogen och sprecis som Sillen så tyckte Spirit väldigt mycket om dom och ville helst stanna där istället, sötis.
 
Har varit tre lyckade och mysiga dagar men imorgon så kommer ägarna hem, och på mitt schema står först skola, en eventuell fotografering och sedan U-sek möte. Tror att det blir en helt okej dag trots allt! :)Jonna

Åh sötisar! :D
ljuset var heemskt, haha förlåt bilderna vart så sämst

Svar: noo, thankyou för sällskap OCH bilder <33333333
Vilma LindströmURL: http://ponnyvalack.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo