and then I start to think how not to think about you
Publicerat den

Var i stallet och fixade till Spirit i tordags, tanken var egentligen att jag skulle rida också men har blivit förkyld och mådde inte alls bra så han fick vila istället. Mysigt att bara stallfixa också ju ♥
 
Blev sedan sämre under natten så jag var hemma från skolan i fredags, och alltså kunde jag inte heller åka till Rissna på arbetshelgen. Blev fett besviken, jag blir seriöst alltid sjuk när det är något jag ser fram emot :(
Dock så är det väl bra att jag är hemma och kryar på mig för nästa helg åker vi till Sollefteå för andra delen av ungdomsledarkursen, och sedan är resten av kommande veckan redan uppbokad så, haha.
 
Är alltså bara hemma idag också, har några uppgifter som ska bli färdigskrivna osv, imorgon ska jag vara knattehjälp men ska försöka vila både före och efter.
Hoppas ni har en bra heeelg!"Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself"
Publicerat den

 
Troye Sivan, kära vänner. Troye Sivan.
 
♥                 ♥                  ♥my dear, they molded you into a storm of pain
Publicerat den

I helgen blev det en tripp till Åre med la familia. Vi gick runt i byn ett tag och det slutade med att jag köpte en jacka, var sen in på Åre chokladfabrik och köpte lite farsdags-presenter, och spenderade sedan kvällen och natten på Copperhill.
 
Det var sjukt fin utsikt från hotellet, ungefär helt breathtaking. Och trots att jag missade viktiga pluggtimmar (som jag troligen ändå skulle spenderat framför tvn hemma) så var det mysigt att komma bort från Östersunds gråa gator en liten stund.
 

 
Idag och imorgon kommer ägnas helhjärtat åt studierna, eller iallafall halvhjärtat.. hehe. Nej men det måste helt enkelt göras. Har inte varit i stallet sedan i onsdags och kommer inte kunna åka dit förrän nästa onsdag och det gör lite ont i hjärtat men har redan skjutit upp vissa uppgifter så långt det bara går.
 
Ridlektion onsdag, ska rida Spirit på torsdag, och sedan på fredag kväll åker vi till Rissna för arbetshelg med klubben. Kommer hem söndag lagom till att jag ska vara knattehjälp, och sen är även denna vecka slut.
Kan alltså tyvärr inte lova mycket bloggning alls, men vi hörs igen när jag har något förhoppningsvis lite mer intressant att berätta. Adios.Spirit - 1 & 2 november 2014
Publicerat den

Igår så var det riktigt skitväder ute, det hade snöat under natten men tinade över dagen så allt var slask och lera, fy. Så vi höll oss inne i ridhuset och red lite dressyr istället.
 
Vi var rätt många i ridhuset samtidigt så det var lite svårt att göra något speciellt men jag kände på honom i skritt och trav, och han var jätteduktig! Hyfsat koncentrerad trots så mycket folk och faktiskt inga protester.
Försökte jobba på formen lite men ställde inga större krav, gjorde några skänkelvikningar på långsidorna, galopperade ett par varv på volt och sedan var vi båda rätt nöjda.
 
Efter blev det några timmars fix och gos också, otroligt fin och mysig ponny måste jag säga. Det känns väldigt bra!
 
Tackar Jonna för bilder och filmer från dagen!
 

 
Idag däremot så var vädret något bättre (förutom att allt fortfarande är blött och lerigt), så vi tog en liten tur ut i skogen.
 
Hade med mig Sandra och Karolina som gå-sällskap och vi tog det lugnt och skrittade bara ett varv runt småfolket, mys-söndag helt enkelt. Spirit var lite spänd men det var något djur som gick och skrek i skogen så det var kanske inte så konstigt, och sen hittade han en kompis också. Det står ett gäng fluffbollar vid namn islänningar en bit bort i skogen och sprecis som Sillen så tyckte Spirit väldigt mycket om dom och ville helst stanna där istället, sötis.
 
Har varit tre lyckade och mysiga dagar men imorgon så kommer ägarna hem, och på mitt schema står först skola, en eventuell fotografering och sedan U-sek möte. Tror att det blir en helt okej dag trots allt! :)take these broken wings and learn to fly
Publicerat den

Ni anar inte vad jag saknar denna underbara kille alltså, världens finaste Quiksilver ♥