Quiksilver x2
Publicerat den

I onsdags blev det en oplanerad skogstur, Elin blev trampad och kunde inte rida så jag och Sillen tog en vända runt småfolket på ca 20 minuter. Var ganska hårt underlag så vi kunde inte trava mycket, och därför tänkte jag rida ett varv till men då tvärvägrade han gå förbi ett visst ställe, typ i skogskanten, försökte till och med sitta av och leda förbi honom men det gick inte alls. Gav upp efter några minuter och fick nöja mig så.
Annars var han duktig i alla fall! Tror dock han hade en av sina trotsdagar, var grinig i stallet också.
 
 
I torsdags la jag på dressyrsadeln och gick in i ridhuset med honom, där var det mer eller mindre kaos ett tag, tror vi var sju ekipage! Sillen var därför okoncentrerad och seg i början, men eftersom vi blev färre och färre så släppte det och blev bättre.
Jag red som sagt med hackamore igen och det funkar SÅ bra! Han känns mer avslappnad och jag har lättare att rida igenom honom ordentligt. Efter ett tag blev han riktigt fin och han var verkligen superduktig, sista 10 minuterna var det bara vi och en häst till så då kunde han få ordentliga galopp och travsträckor också.
 
Jag är nöjd, det kändes så himla bra och han var så fin och duktig, fick verkligen ett bättre samspel också, antar att det beror på hacket :)
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo