Quiksilver - 16 mars
Publicerat den

Idag har vi hoppelihoppat!
Var väldigt länge sedan sist men idag så fick vi hjälp av Elin som fick agera hinderbyggare och tränare. Vi testade att hoppa med hackamore och det funkade super, var nästan lättare och Sillen verkar trivas mycket bra med det.
 
I alla fall så hoppade vi en kombination med kryss - ett galoppsprång- oxer. Förutom en snubbling på travbommarna och ett mycket charmigt superhopp när avstånden inte stämde så gick det jättebra! Quiksilver lyssnade riktigt bra och vi har i alla fall fått bättre flyt i hela ridningen sedan sist vi hoppade.
När vi slutade höja så låg hindret på 1.10, och oj om den hästen har kapacitet, hoppar lätt och tycker att det är superroligt. Världens finaste Sill!
 
Sitsen över hindret kan ju diskuteras, jag måste fram mer med både hand och kropp men det vet jag om och måste träna på, och vägen efter hindret var ju inte heller den vackraste. Det var ju den lilla detaljen att få den stora lyckliga små-bockandes hästen att svänga åt samma håll som jag ville utan att rida in i varken vägg eller shettis, haha.
 
Men jag är så nöjd, han är verkligen helt otrolig och jag är mer än tacksam att jag får chansen att rida honom. Vi har hittat varandra mer och mer under de senaste veckorna och han betyder så himla mycket ♥
När vi travat av så bytte vi sadeln mot ett flecetäcke och så skrittade vi ut i det fina vädret en bit för att skritta av, jag på ryggen och Elin bredvid - supermys.

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo