Central Park ♥
Publicerat den

 
Central park på dagen:
Central park på natten:
 
Min nya favoritplats i världen, seriöst. Denna park är så otroligt vacker så jag kan inte ens beskriva det.
 
Central park är i princip det enda grönområdet i Manhattan, men parken är flera kilometer lång och helt ärligt så behövs det inget mer. Så fort man kommer några meter in i parken så hörs knappt ljudet av bilar längre, bara fågelkvitter och ljudet från människor som pratar. Central park var högt över förväntan enligt mig och mer än hälften av alla bilder jag tog är därifrån. Det fanns massa körsbärsträd där och jag tog ungefär hundra bilder på samma träd, de blommar bara i ungefär en vecka så vi lyckades vara där i precis rätt tid. Var även huuur mycket ekorrar som helst där! Sjukt sociala också.
 
Det är mest folk och aktivititeter i södra delen av parken, men en av dagarna så gick vi hela vägen upp till den norra änden: helt folktomt. Såg knappt en människa, dock så fanns det ett litet vattenfall och typ en stor kulle som av någon anledning inte syns om man kollar på parken ovanifrån, haha!
 
Det här är en av platserna jag absolut måste besöka någon fler gång i mitt liv, så otroligt vackert och mysigt och bara ååååh ♥ Perfektion.


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo