En återförening
Publicerat den

2012 så åkte jag, Jonna, Ida, Emma och Thilda till Stockholm international horse show, och där mötte vi Märta och Isabel: två tjejer vi lärt känna genom att vi läste deras gemensamma blogg och de läste våra.
 
Nu, ungefär 1,5 år senare är det äntligen dags för en återförening! De kommer upp hit till Östersund med tåg om bara några timmar och kommer stanna den här veckan. Vi har planerat att rida långritt i Hökbäck, gå på bio, hälsa på alla omtalade hästar och bara umgås och ha roligt. Jag är så taggad! Det ska bli otroligt roligt att träffas igen och nu även få visa dem hur våra liv ser ut.
 
Bilden är från första och även senaste gången vi träffades, Stockholm horse show 2012Hästar på bete
Publicerat den

Onsdag till torsdag så sov jag och några i U-sek över i stallet tillsammans med ridläger deltagarna. Lekte med barnen och på kvällen gick jag och Johanna till hagen och hälsade på hästisarna. Torsdagen spenderades med Ariel så mycket jag kunde också, för nu har de åkt på bete.
 
I år står alla hästar i Hägra och det är en bit att åka från mig, så tyvärr kommer jag inte kunna träffa henne så mycket men ska försöka ta mig ut någon gång i veckan så jag får se henne iallafall :)
Sedan är det bara några veckor tills de kommer tillbaka till ridskolan och då börjar jag även sommarjobba på Tanne och kommer jobba i tre veckor. Ser faktiskt fram emot det!
 
Från i onsdags kväll ♥
 Skolavslutning 2014
Publicerat den


Grundskolan är klar, högstadiet är över och nian är slutförd. Och ärligt? Det är så mycket jag kommer sakna.
 
Hade en bra skolavslutning, vi hade våran Niornas middag direkt efter så kvällen spenderades med min kära klass och vi åt, kollade på gamla filmer från dessa fyra år, lyssnade på tal och sånger från våra lärare och tog farväl av varandra och tackade för tiden.
 
Vi hade blivit en stark grupp tycker jag, människor som man känner sig helt trygg med och som man har delat så många dagar med. Klart man inte direkt blir glad när allt bara tar slut. Men jag är tacksam och nöjd, delar så otroligt många fina minnen med denna klassen och människorna individuellt, och eftersom vi känt varandra sedan vi endast var 12 så har vi på något sätt hjälpt varandra att växa upp.
 
Med många kramar och tårar så tycker jag att vi avslutade våran tid tillsammans som en klass på ett bra sätt, nu väntar tre år på samhälls linjen på gymnasiet. Jag kommer att minnas högstadiet med glädje, och det har jag min fina klass att tacka för ♥Länge sedan, igen
Publicerat den

Vart ska jag börja.. återigen har jag inte bloggat på nästan tre veckor.
 
Kort sagt så är högstadiet över, Quiksilver har åkt och sommarlovet har börjat. Har även varit på One Direction konsert, sett världens bästa film på bio, firat midsommar, haft övernattning i stallet och Ariel har åkt på bete.
Jag ska försöka börja blogga oftare men kan inget lova, bloggning är roligt och jag gör det för min skull men ibland så blir både stressen och pressen för stor och det resulterar i att inget blir gjort istället.
 
Ska försöka skriva så många inlägg som möjligt ikväll om vad som hänt under dessa tre veckor och de kommer komma ut under helgen!
 
 
en mycket söt bild på Sillen och Elin från några veckor sedanKörsbärsträd ❀
Publicerat den

central park 2014Hoppträning med Quiksilver - 6 juni 2014
Publicerat den

foto: Eliiin
 
I fredags så var jag och Sillen med på en hoppträning ute på gräsplan, fjärde gången vi hoppade och första ute på gräsplan. Vi hade våra nymålade tävlingshinder från förra året och de är ju så fina! Hoppade även bank och vattenmatta.
 
Sillen skötte sig så himla bra och han tyckte att det var superroligt att få hoppa igen, speciellt eftersom gräsplan är så mycket större än ridhuset så då hade han mer plats och längre galoppsträckor också. Jag tyckte att det var hur roligt som helst, alla hopp och linjer emellan var väl inte alltid så vackra, men vad gör det liksom, det går bättre och bättre för varje gång vi hoppar och det känns som det viktigaste. Jag är så nöjd och Quiksilver var så otroligt duktig!
 
Världens finaste hästis ♥Klassresa 2014
Publicerat den

Sjukt rolig resa var det! Ni ser ju på bilderna vad vi gjorde ungefär, och att åka segway var verkligen en ny upplevelse. Jag tror att det här är en av de saker som vi alla kommer sakna, skeva som fåCentral Park ♥
Publicerat den

 
Central park på dagen:
Central park på natten:
 
Min nya favoritplats i världen, seriöst. Denna park är så otroligt vacker så jag kan inte ens beskriva det.
 
Central park är i princip det enda grönområdet i Manhattan, men parken är flera kilometer lång och helt ärligt så behövs det inget mer. Så fort man kommer några meter in i parken så hörs knappt ljudet av bilar längre, bara fågelkvitter och ljudet från människor som pratar. Central park var högt över förväntan enligt mig och mer än hälften av alla bilder jag tog är därifrån. Det fanns massa körsbärsträd där och jag tog ungefär hundra bilder på samma träd, de blommar bara i ungefär en vecka så vi lyckades vara där i precis rätt tid. Var även huuur mycket ekorrar som helst där! Sjukt sociala också.
 
Det är mest folk och aktivititeter i södra delen av parken, men en av dagarna så gick vi hela vägen upp till den norra änden: helt folktomt. Såg knappt en människa, dock så fanns det ett litet vattenfall och typ en stor kulle som av någon anledning inte syns om man kollar på parken ovanifrån, haha!
 
Det här är en av platserna jag absolut måste besöka någon fler gång i mitt liv, så otroligt vackert och mysigt och bara ååååh ♥ Perfektion.when everything comes to an end
Publicerat den

Här är man aktiv, *hooooost*.
 
Nu har ni missat massor, men jag har haft så mycket att göra att jag inte hunnit skriva ner något alls tyvärr - ska försöka ändra på det idag. Iallafall så har jag bland annat gjort klart sista skoluppgiterna, varit på klassresa, varit på niornas dans, gratulerat Elin på hennes student, träffat saknade stallgängs-tjejer och hopptränat med Quiksilver! Inläggen kommer komma under dagen tror jag.
 
Nu är det en vecka kvar i skolan och alltså en vecka tills jag går ut högstadiet och tvingas lämna min underbart skeva klass, mindre än en vecka kvar tills jag kommer vara i samma rum som One Direction och en vecka kvar tills Quiksilver och Elin flyttar ner till Linköping. Man kan alltså minst sagt säga att mina känslor om allt är mer eller mindre kaos, livet är så otroligt bra just nu och kommer vara hela veckan, men jag hanterar inte avslut speciellt bra och känner mig alltså inte alls tagg på nästa helg. Fy.
 
Håll utkik under dagen om ni är intresserade av bilder från hoppträningen, klassresan och ett inlägg om central park!