vänskap som består
Publicerat den

Dagarna bara rinner iväg, Märta och Isabel kom lika fort som de åkte. Men vi hade fem otroligt bra dagar tillsammans och alla dagar var välplanerade så vi hann göra sjukt mycket.
 
Kan börja med att säga att vänskapen till dessa tjejer är fantastisk, vi hade inte träffats på över ett och ett halvt år och ändå var det som att vi alltid känt varandra. Som Isabel sa, jag har aldrig klickat så bra med någon på så kort tid, grymma är dom ♥

Vi har iallafall gått på The fault in our stars på bio och gjort av med lite tårar, upplevt en mysig ridtur som både bjöd på sol och spöregn, spenderat dagen hemma hos Thilda i Nälden och äntligen fått lite värme, suttit vid vattnet i solnedgången och ätit godis (klyschigt, eller hur? ♥), kollat på fotboll, gått på storsjöcupdisco, varit ute sena sommarkvällar, sett Jonna ramla i vattnet med iPhone och allt - och självklart fått oss ett gott skratt åt den synen, fotat massor, pratat oändligt och mycket mycket mer som endast stannar i våra delade minnen. Har helt enkelt haft perfekta sommarlovsdagar och nätter helt enkelt, underbart.
 
Har haft så otroligt roligt och det kändes i hjärtat när deras tåg rullade ner mot Sala igen, men har vi klarat oss i ett och ett halvt år så klarar vi tiden innan vi ses igen nu också. Men jag längtar redan. Nästa gång är det vi som åker och utforskar deras stad!
ni är så himla bra.


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo