there are all types of love in this world, but never the same love twice
Publicerat den

Quiksilver.
 
Har inte skrivit ett riktigt inlägg om Sillen än, dels för att det inte känts nödvändigt och dels för att det är svårt. Men jag känner att jag vill, bara för att kunna sumrera 9 otroligt bra månader och få skriva massa fluff-gull om världens bästa Sill.
 
 
För nästan fyra veckor sedan åkte dom iallafall, Elin ska gå i skolan nere i Linköping i ungefär 1,5 år och hon har med sig Sillen till skolan. Dom verkar ha det superbra och ni kan läsa allt om det på Elins blogg! :)
 
Jag fick chansen att ta hand om och rida Quiksilver i nästan 9 månader och det var en sjukt rolig tid, även fast jag varken var van vid att rida storhäst eller speciellt välutbildad i ridningen så gick det bättre och bättre med tiden. Sillen lärde mig mycket inom både ridning och hantering, och på köpet fick jag en helt underbar kompis, en kompis som kom och mötte mig i hagen och som gillade att slänga betfor i mitt hår.
Han är helt klart en av de mest speciella hästar jag någonsin träffat, med en stor personlighet och otrolig charm såklart. Helt enkelt en häst med ett stort hjärta som kan få en att känna sig så speciell, så himla bra är han.
 
Sen som om det inte vore nog med det, så råkar Sillen ha bästa ägaren också, Elin och hennes mamma Lena har också lärt mig så himla mycket och de är två otroligt fina människor. Kan inte tacka dem nog för all hjälp och såklart Elins förtroende att låta mig rida hennes häst.
Jag är bara så tacksam för alltihop, jag har lärt mig mer än jag kan förklara och Sillen har gett mig så mycket glädje och kärlek i vardagen.
 
Självklart saknar jag dom båda två, väldigt mycket, och det var svårt att säga hejdå. MEN att dom har det bra på sitt äventyr nere i Linköping gör mig glad, och Elin är väldens allra bästa ägare till Sillen och dom två tillsammans är så jäkla bra. Och jag vet vi ses igen någon dag. Önskar dom all lycka till resterande tid på Vreta och vart de än hamnar efter det ♥
 
älskar honom väldigt mycket ♥elin

Vet att han älskar dig lika mycket!! Ni var och är perfekt för varandra, helt klart. Vi båda saknar dig så det är nog dags för dig att pallra dig ner hit snart tycker jag!!

Svar: <3! jodå jag är påväg!!
Vilma LindströmURL: http://elinherjeby.blogg.se


Lena

Åh, Vilma!URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo