DIY - iPhone skal
Publicerat den

too sassy for you stressed, depressed, & boyband obsessed
 
Det här är två iPhone skal som jag länge velat ha, men det har endast gått att beställa dem från internationella sidor och då skulle jag alltså både behöva betala priset för skalet och kostnaden att skicka dem från USA till sverige.
 
Så istället köpte jag ett helt transparant iPhone skal och skrev ut de två motiven och klippte pappret så att formen passade i skalet. Det ser självklart inte lika bra ut som de riktiga skalen, men jag tycker att det funkar bra!find joy in the ordinary ❀
Publicerat den


Gick en promenad med Ida igår i kvällssolen, vi var ute ganska länge och det var roligt! Känns dock sjukt att nästa halva sommarlovet har gått, och värmen lär ju vara över lika fort som den kom.
 
Har inget speciellt planerat de kommande två veckorna, ska träffa vänner, hälsa på Ariel och hinna sova ut mest. Efter det blir det tre veckors sommarjobb och sedan har jag ungefär en vecka ledigt innan skolstarten.
Hoppas ni har en bra sommar!all those paper people living in their paper houses
Publicerat den

De senaste fyra dagarna har jag varit i Hassela med min syster och levt husvagnslivet, vilket har varit tradition de senaste 14 åren.
 
Dagarna har endast bestått av solande, bad, läsande och mat. Har läst ut ännu ett exemplar av John Green, som bland annat skrivit The fault in our stars, och jag planerar att beställa Looking for Alaska snart också. Hans böcker är verkligen bra och jag tvärvägrar att läsa dem på något annat språk än engelska eftersom jag tycker att alla citat och uttryck förstörs då.
 
Har även lyckats få lite färg, vilket är en prestation för mig, haha! Det händer nästan aldrig eftersom jag både blir fär rastlös för att sola och för att jag bara brukar bränna mig istället. Det har varit otroligt skönt att bara kunna ta det lugnt utan massa saker att göra i flera dagar, och nu har jag ungefär två veckor ledigt innan sommarjobbet på Tanne börjar.
 • nionde juli •
Publicerat den

En sjukt mysig kväll med fina vänner blev det, massa sol och mat. Tog även premiärdoppet i storsjön för i år!there are all types of love in this world, but never the same love twice
Publicerat den

Quiksilver.
 
Har inte skrivit ett riktigt inlägg om Sillen än, dels för att det inte känts nödvändigt och dels för att det är svårt. Men jag känner att jag vill, bara för att kunna sumrera 9 otroligt bra månader och få skriva massa fluff-gull om världens bästa Sill.
 
 
För nästan fyra veckor sedan åkte dom iallafall, Elin ska gå i skolan nere i Linköping i ungefär 1,5 år och hon har med sig Sillen till skolan. Dom verkar ha det superbra och ni kan läsa allt om det på Elins blogg! :)
 
Jag fick chansen att ta hand om och rida Quiksilver i nästan 9 månader och det var en sjukt rolig tid, även fast jag varken var van vid att rida storhäst eller speciellt välutbildad i ridningen så gick det bättre och bättre med tiden. Sillen lärde mig mycket inom både ridning och hantering, och på köpet fick jag en helt underbar kompis, en kompis som kom och mötte mig i hagen och som gillade att slänga betfor i mitt hår.
Han är helt klart en av de mest speciella hästar jag någonsin träffat, med en stor personlighet och otrolig charm såklart. Helt enkelt en häst med ett stort hjärta som kan få en att känna sig så speciell, så himla bra är han.
 
Sen som om det inte vore nog med det, så råkar Sillen ha bästa ägaren också, Elin och hennes mamma Lena har också lärt mig så himla mycket och de är två otroligt fina människor. Kan inte tacka dem nog för all hjälp och såklart Elins förtroende att låta mig rida hennes häst.
Jag är bara så tacksam för alltihop, jag har lärt mig mer än jag kan förklara och Sillen har gett mig så mycket glädje och kärlek i vardagen.
 
Självklart saknar jag dom båda två, väldigt mycket, och det var svårt att säga hejdå. MEN att dom har det bra på sitt äventyr nere i Linköping gör mig glad, och Elin är väldens allra bästa ägare till Sillen och dom två tillsammans är så jäkla bra. Och jag vet vi ses igen någon dag. Önskar dom all lycka till resterande tid på Vreta och vart de än hamnar efter det ♥
 
älskar honom väldigt mycket ♥sommardagar så långt ögat kan se
Publicerat den

en vacker himmel för några kvällar sedan
 
Dagar blir till nätter men solen hinner aldrig gå ner innan den är påväg upp igen, dag och natt flyter samman och det är ungefär så jag skulle beskriva hur mitt liv känns just nu också.
 
Norrland bjuder på soliga dagar och jag har varit ute mycket med kompisar på kvällarna, men trots att mitt schema är hyfsat bokat så känner jag mig stressad att göra saker hela tiden. Det är som att jag slösar bort mitt sommarlov och jag blir aldrig riktigt nöjd. Sedan är det samtidigt pressen från att veta att jag har missat massa dokumenterande, som att blogga, skriva ner ridpassen på Quiksilver och Ariel i mina häst-träningsböcker och fylla på min Memory jar för 2014. Jag har missat flera veckor och trots att Sillen åkte för nästan en månad sedan så har jag massor jag missat att skriva ner och sådant mår jag dåligt av. Så ja, välkommen till mitt liv där man är stressad och har ångest dyngnet runt. Sedan får jag skylla mig själv för att jag klagar istället för att ta tag i det och göra klart allt.
 
Har väl en sån där mellan-period nu när Ariel och resten av ridskolehästarna är på bete, kompisarna är spridda över Sverige och resten av världen, är klass-lös och ovan vid att inte kunna träffa Quiksilver (och Elin) när jag vill. Men det kommer nog bli bättre sista veckorna när både hästar och människor börjar komma hem igen.
 
 
Idag har jag iallafall varit och hälsat på Ariel en sväng, hon verkar ha det mycket bra och blir tjockare för varje gång jag åker dit. Sedan är jag även taggad över att 5 Seconds of summer ska ha en konsert i sverige i maj, vi ska försöka få biljetter och lyckas vi inte kommer jag inte bli glad. Men hoppaaaaaas!
Har även planerat en picknick på stranden och eventuellt badande med fina vänner imorgon, och resten av veckan ska spenderas på ett av mina favoritställen: i en husvagn på en camping några timmar från mig. Förhoppningsvis består de dagarna endast av sol, bad och kvällspromenader. Så ja, livet är nog rätt bra trots allt ♥
 vänskap som består
Publicerat den

Dagarna bara rinner iväg, Märta och Isabel kom lika fort som de åkte. Men vi hade fem otroligt bra dagar tillsammans och alla dagar var välplanerade så vi hann göra sjukt mycket.
 
Kan börja med att säga att vänskapen till dessa tjejer är fantastisk, vi hade inte träffats på över ett och ett halvt år och ändå var det som att vi alltid känt varandra. Som Isabel sa, jag har aldrig klickat så bra med någon på så kort tid, grymma är dom ♥

Vi har iallafall gått på The fault in our stars på bio och gjort av med lite tårar, upplevt en mysig ridtur som både bjöd på sol och spöregn, spenderat dagen hemma hos Thilda i Nälden och äntligen fått lite värme, suttit vid vattnet i solnedgången och ätit godis (klyschigt, eller hur? ♥), kollat på fotboll, gått på storsjöcupdisco, varit ute sena sommarkvällar, sett Jonna ramla i vattnet med iPhone och allt - och självklart fått oss ett gott skratt åt den synen, fotat massor, pratat oändligt och mycket mycket mer som endast stannar i våra delade minnen. Har helt enkelt haft perfekta sommarlovsdagar och nätter helt enkelt, underbart.
 
Har haft så otroligt roligt och det kändes i hjärtat när deras tåg rullade ner mot Sala igen, men har vi klarat oss i ett och ett halvt år så klarar vi tiden innan vi ses igen nu också. Men jag längtar redan. Nästa gång är det vi som åker och utforskar deras stad!
ni är så himla bra.