Spirit • 12-14 december 2014
Publicerat den

Fredag:
Lite stressigt denna dag men hann med nöd och näppe in och rida i ridhuset ca 30 minuter. Det gick bra! Red bara igenom i alla gångarter och kände på honom eftersom det gått ett tag sedan jag red honom sist. Inte ett enda stopp idag (vet inte om jag sagt det men han har testat mig mycket och det innebär att han tvärstannar så fort det blir jobbigt och tvärvägrar gå framåt), så det var framsteg.
Som avslutning skrittade jag ut en bit tillsammans med Johanna och Julia i mörkret, mysigt ridpass!
 

Lördag:
Nu när jag hann till stallet medans det fortfarande var ljust så red vi ut tillsammans med Johanna & Bonwin, Julia & Bossen och Julias hund, liksom hur mysigt? Det var roligt och vi red ändå en ganska lång bit av myren, dock så kunde vi nästan bara skritta på grund av detta fruktansvärda underlag, tycker att snön kan komma ungefär NU, tack. Men hästar och hund var duktiga och vi kom tillbaka utan älgmötande eller andra dramatiska upplevelser.
 

Söndag:
Idag så skyndade vi oss in i ridhuset mellan träningarna och fick ett helt ridhus för oss själva nästan hela tiden, underbaart. Han var väldigt fin idag, lyssnade rätt bra trots att han kan bli stark ibland, fick även kämpa med att han trycker mig åt höger och inte riktigt vill ta högerskänkeln, men mot slutet blev det mycket bättre. Han stannade kanske två gånger idag men det var inte värre än att jag kunde få fram honom igen, och han var så duktig idag så jag ska inte klaga!
 
Idag fick han göra av med lite energi också, stod i lätt sits och lät honom galoppera runt spåret några gånger och det tyckte han både var roligt och jobbigt, testade även ett galoppombyte innan jag travade av och vi lyckades på första försöket och då blev han så nöjd över sig själv att han gjorde ett litet bocksprång, haha sötare ponny! Då var jag också väldigt nöjd över honom och i avtravningen fick han sträcka ut riktigt och sedan lång avskrittning för hand.
 
Supermysig helg, han är en så fin ponny och jag tycker verkligen om honom! Gosen ♥


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo