Merry christmas ♥
Publicerat den


(Bilderna fotades i helgen av bästaste Jonna)Ridlektion 10 december - Shamrock
Publicerat den

På grund av ännu en dramatisk kväll i stallet så red vi dressyr på lektionen, hade Shamrock igen och det gick faktiskt bra!
 
Ganska kaos innan lektionen men Shami fick mig på andra tankar och hon var verkligen duktig, någonting släppte för oss så allt bara stämde bättre den här gången och det var så roligt! Vi red ett riktigt benpass och jobbade mycket i lätt sits och lättridning utan stigbyglar, även mycket galoppjobb. Jag är supernöjd faktiskt, en så otroligt mysig och trevlig ponny att rida och det var verkligen roligt. Fina fina häst ♥
 Wera
Publicerat den

Vi välkomnar nu Tannes nya riskoleponny, Wera. Hon kom i torsdags natt och är en C-ponny på 6 år om jag minns rätt. Vet tyvärr inte mer än så ännu men hon kommer framöver börja gå med i verksamheten.
 
Några oredigerade bilder på henne från idag:Spirit • 12-14 december 2014
Publicerat den

Fredag:
Lite stressigt denna dag men hann med nöd och näppe in och rida i ridhuset ca 30 minuter. Det gick bra! Red bara igenom i alla gångarter och kände på honom eftersom det gått ett tag sedan jag red honom sist. Inte ett enda stopp idag (vet inte om jag sagt det men han har testat mig mycket och det innebär att han tvärstannar så fort det blir jobbigt och tvärvägrar gå framåt), så det var framsteg.
Som avslutning skrittade jag ut en bit tillsammans med Johanna och Julia i mörkret, mysigt ridpass!
 

Lördag:
Nu när jag hann till stallet medans det fortfarande var ljust så red vi ut tillsammans med Johanna & Bonwin, Julia & Bossen och Julias hund, liksom hur mysigt? Det var roligt och vi red ändå en ganska lång bit av myren, dock så kunde vi nästan bara skritta på grund av detta fruktansvärda underlag, tycker att snön kan komma ungefär NU, tack. Men hästar och hund var duktiga och vi kom tillbaka utan älgmötande eller andra dramatiska upplevelser.
 

Söndag:
Idag så skyndade vi oss in i ridhuset mellan träningarna och fick ett helt ridhus för oss själva nästan hela tiden, underbaart. Han var väldigt fin idag, lyssnade rätt bra trots att han kan bli stark ibland, fick även kämpa med att han trycker mig åt höger och inte riktigt vill ta högerskänkeln, men mot slutet blev det mycket bättre. Han stannade kanske två gånger idag men det var inte värre än att jag kunde få fram honom igen, och han var så duktig idag så jag ska inte klaga!
 
Idag fick han göra av med lite energi också, stod i lätt sits och lät honom galoppera runt spåret några gånger och det tyckte han både var roligt och jobbigt, testade även ett galoppombyte innan jag travade av och vi lyckades på första försöket och då blev han så nöjd över sig själv att han gjorde ett litet bocksprång, haha sötare ponny! Då var jag också väldigt nöjd över honom och i avtravningen fick han sträcka ut riktigt och sedan lång avskrittning för hand.
 
Supermysig helg, han är en så fin ponny och jag tycker verkligen om honom! Gosen ♥Hoppning med bästa Ariel
Publicerat den

Ridskolehoppning i fredags och för ovanlighetens skull så anmälde jag mig, vilket visade sig vara ett bra beslut för jag fick sitta på älskade lurvbollen Ariel. Det var då inte igår!
 
Bra gick det också, red lite lugnt på framridningen och njöt av ögonblicket ungefär, och själva banan kändes också väldigt bra överlag. Hon är ju så fantastisk duktig så all creed till Ariel verkligen, både hon och jag hade roligt och det blev en väldigt bra kväll ♥
 
Har även blivit riktigt sugen på att ta en privatlektion för att få rida ett dressyrpass med henne, så vi får väl se hur det blir med det!
 Ridlektion 3 december - Shamrock
Publicerat den

I onsdags fick jag sitta på detta charmtroll igen, fina Shami!
 
Det var väldigt roligt, Shamrock är så otroligt mysig och trevlig att rida så bara det höjde mitt humör några hundra grader. Vi hoppade så att det var bom-galoppsprång-hinder, och sedan bom-2 galoppsprång-hinder och det gick faktiskt bra! Hon har väldigt liten galopp och när vi hoppade första gången var grundgaloppen för dålig och hon fick långt att hoppa, men när jag rättade till det och hittade ett bättre tempo så hoppade hon superfint.
Shamrock tyckte att det var roligt att fö höja tempot och riktigt sög mot hindret, såå himla roligt!! Alltså ni fattar inte hur mycket glädje Tannes små lurvisar ger mig, hjärtisar.
 
Väldigt nöjd och längtar tills nästa vecka, hoppas faktiskt att jag får sitta kvar på henne.my throat burns of all the things I never had the courage to say
Publicerat den

Alltså har det redan gått tre veckor sedan jag bloggade sist.. oops.
Men ärligt, det har varit några omtumlande veckor om man kan uttrycka det så, lite kaos och jag behövde få tillbaka fötterna på jorden. Saknar ni uppdatering om vad jag har gjort så finner ni bilder @ min instagram via vilmalindstrom. Men nu är jag back in business!
 
Ska dock informera er om några saker tänkte jag, bland annat vad jag och Spirit har gjort, ridpass och U-sek's senaste påhitt. Stay tuned.

 Varsågoda, posad Vilma VS the real Vilma. Och jag säger bara, embrace your dubbelhaka ♥Oh nothing compares to you
Publicerat den

Vår älskade ridskoleponny Connie lämnade oss för lite mer än två veckor sedan idag på grund av några dagars akut sjukdom, hon har lämnat ett stort tomrum hos alla oss Tanne-elever och personal och det går inte att tacka henne nog för allt hon gett under åren.
 
Det är fortfarande så svårt att ta in och jag saknar henne varje dag som går, alla Tannehästar betyder så oändligt mycket så jag kan inte ens förklara och det är väldigt väldigt tungt att förlora någon såhär. Allt jag vill säga är att jag är så otroligt tacksam för den kunskap och kärlek hon har gett mig, och jag kommer alltid minnas henne som den fantastiska och glädjespridande ponnyn hon alltid varit. Älskade hjärtat ♥

 
Oh nothing compares to you, "Connie"
2004 - 21 november 2014
 
♥           ♥           ♥