Höstterminens första lektion
Publicerat den

I onsdags var det första ridlektionen för terminen, och jag skulle egentligen ha ridit Lazze men Erik ångrade sig och jag fick rida Ariel. Helt okej för mig! ;)
 
Vi tog det lugnt för det hade varit världens oväder med åska och regn (till och med översvämning i stan) så ridhuset var superfuktigt och varmt. Red mycket lösgörande och jobbade på att ha raka hästar och raka sitsar om ni förstår, haha. Jag blir väldigt lätt sne i axlarna och ryggen då jag lätt tittar innåt och därav inte sitter jämnt på båda sittbenen, men eftersom vi la mycket fokus på just sitsarna så fick jag bra hjälp av Erik. Och när jag gjorde som han sa och blev rak så lyssnade Ariel bättre direkt och hade lättare att hitta formen, så det är något jag måste jobba på att minnas!
 
Ariel var superduktig och jag är väldigt nöjd med lektionen, hon kändes mjuk och lyssnade snabbt på förhållningar, formen blev bättre mot slutet också.
 
Nästa vecka kanske Jonna kunde följa med och fota, hoppas det så jag äntligen kan visa er lite nytagna ridbilder! Det var ju ett tag sedan kan man lugnt säga.
 Jonna

Åh vad glad jag blir! :D
Jaa jag ska verkligen försöka, måste dock byta mitt arbetspass då jag jobbar 16-21 (så himla typiskt, typ enda kvällspasset på hela veckan men aja) så du ska få biiiildeeeer!URL: http://ponnyvalack.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo