standing in the eye of the storm
Publicerat den

Till att börja med måste jag bara rekommendera Troye Sivan's album TRXYE, det är i princip det enda jag lyssnar på just nu för låtarna är så braaaa! Som om inte det räcker så är Troye en av mina topp 3 youtubers och har ni missat honom så föreslår jag att ni kollar på hans filmer typ nu.
 
Om någon av er inte lyssnat på TRXYE så lägger jag in en spellista med alla låtar här så ni kan lyssna medans ni läser resten:
 
 
Hej!
Idag var jag ner på stan en liten stund och köpte ett par nya höst/vinter skor som jag redan äälskar, och fixade även några av sakerna jag kommer behöva till skolan såsom pennor och skrivblock. Måste dock införskaffa mer men det får bli när vi har fått våra skåp.

Annars har jag bara kollat ikapp på alla youtube filmer jag missat, jag följer runt 40 vloggare och har inte haft tid att kolla de senaste veckorna så det är mycket att ta igen, haha.
 
Mår iallafall inte bra och ville försöka ta det lugnt idag, vet inte om det beror på att jag slog huvudet när jag svimmade i förrgår eller om jag börjar bli förkyld (isåfall kan ju det vara en anledning till varför jag ens svimmade). Inte är det roligt iallafall, och väldigt dålig tajming att inte känna sig frisk på när det är så mycket nytt och mycket att hålla reda på. Verkar inte ha turen på min sida just nu.
 
Är inte pepp på någonting alls och längtar tills jag känner mig frisk och hel igen, utan huvudvärk och sår i ansiktet. Ska dock ut till stallet ett tag imorgon, hoppas att det får mig på bättre humör.
♥   ♥   ♥


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo