Sista veckan innan lov
Publicerat den

Sitter på skolan, skulle ha haft slöjd men det blev ingen så nu har vi håltimme i mer än två timmar. Drygt, men jag ska sysselsätta mig med att skriva på en svenska uppgift som ska vara färdig imorn.

Har varit i stallet de senaste dagarna och idag ska jag ner på stan med två riktigt fina vänner, och imorgon ska jag träffa ännu fler vänner för att fira en födelsedag. Det ska bli riktigt roligt!
Nya vänner till min iPhone
Publicerat den

 
 
Två skal från fyndiq.se, kände att jag ville ha fler att byta mellan. Det tog bara någon dag för dem att komma från när jag beställde så det var bra!
 Söndag 24/2 ♡
Publicerat den

Dagen har spenderats med fina vänner, jag har haft grymt roligt och det måste verkligen göras om! Vi har bland annat ätit våfflor och blivit genomblöta av snön, tänkte visa lite fler bilder senare.

Hoppas eran helg varit lika bra som min, bara en vecka kvar till lov!
Uppdatering av design
Publicerat den

Blev så less på designen och gjorde om lite, header kommer också att bytas så fort jag hinner och orkar. Är inte helt klar än heller då jag måste ändra lite i kodmallarna så att alla färger stämmer osv.. det tråkiga med den nya är att storleken på alla bilder i tidigare inlägg ser konstiga ut men jaja.
 
 Konfirmation ✝
Publicerat den

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alla bilder är fotade av mig
 
Känner större delen av konfirmanderna så det var roligt att kolla. Bilderna blev väl som de blev för jag struntade i att bråka med kameran och valde att fota i auto, om ni inte vill vara med på bild så är det bara att säga till.Live your dream
Publicerat den

Oaktiv här.. men jaja, inga ursäkter. Idag har jag varit hemma från skolan då jag fick feber inatt.. ska krya på mig i helgen för på söndag ska jag på mina vänners konfirmation och jag tänkte även agera fotograf. Det ser jag fram emot!
 
Citatbild jag tog i höstas någon gång.Min fredag
Publicerat den

Hoppning på ridskolan på kvällen, det var roligt och på bilden ser ni mig och Ariel, hästen som även är i headern.
Skolan var också helt okej, rätt bra faktiskt! Fick tillbaka resultaten för ett engelska prov och till min förvåning hade jag A, så nöjd kan man ju säga att jag är. Ganska lugna lektioner, film och "kartkunskap" haha.
 
Idag får vi se vad jag hittar på, kanske tar en tur runt stan eller något. Vi hörs!You only miss the sun when it starts to snow
Publicerat den

Haft en lugn kväll, kollat på film och haft den härliga känslan av att inte behöva göra något. Hyfsat läxfri och ja, skönt att bara vara hemma också. Bloggen ligger ganska stilla som ni märker, går i skola och är i stallet och gör läxor därimellan, hörs i helgen när jag har något roligare att visa!All I need is you by my side
Publicerat den

Idag vaknade jag med igensvullen och ond hals - blir hemma. Inte för att det gör så mycket, skönt att ta det lugnt och jag har saker jag måste göra.. men jag har planer i veckan så jag måste krya fort.
 
 
 
min frukost // älskade Ben&Jerry // O.C // musik - JustinGårdagen
Publicerat den

 
Hade en grym dag igår, var med mina kära vänner på dagen, vi fotade och kollade på Taken. Sen blev det hem för middag med släkten, och efter det tillbaka till tjejerna för att frossa i godis och kolla på Taken 2 och även en del av Letters to Juliete.
 
Fick tyvärr inte med alla bilder hem, men när jag har alla tänkte jag att jag kunde redigera och visa lite fler.Bieber
Publicerat den

 
 
Har aldrig riktigt gillat hans låtar, men ärligt har han blivit betydligt bättre och jag har hittat tre låtar som spelas på replay hela dagarna.
 
• One love
• Thought of you
• Nothing like us
 Thought of you
Publicerat den

Varnar för gammal bild
 
Dagen ska spenderas med 3 fina vänner som ni ser på bilden, kanske även kvällen, vi tar dagen som den kommer. Inga riktiga planer, rätt skönt med en "ledig" dag efter alla tidiga mornar. Söndagen är oklar, kanske blir det att jag åker upp till ridskolan och annars så får vi se vad livet levererar.
 Barndom har ingen ålder
Publicerat den

Galet lyckliga minnesbilder från i somras, den gamla hederliga skokastar-tävlingen blir alltid lika lyckad!