Hoppelihopp med Vigor
Publicerat den

Hästbyte till Vigor i onsdags, vi red en kontrollbana om man kan kalla det så, tre små språng med fokus på framåtdrivning och noga vägar istället.
 
Framridningen gick inte alls speciellt bra, väldigt taggad ponny vilket förstås är roligt men han var svår att jobba med, släppte bättre i galoppen dock!
Övningen gick också lite sisådär, precis som Erik sa så komplicerar jag lätt till det, men Vigor var iallafall duktig och blev glad över att få hoppa lite. Och det kändes inte helt kaos, vi måste bara träna på att hitta ett bättre flyt och få till bättre avsaktningar - men då vet jag ju till nästa gång vad jag ska fokusera på :)
 
Jag tycker att Vigor är svår att rida, vi har inget riktigt sammarbete och då funkar ju inget som det ska, men jag tycker så otroligt mycket om honom och han är supermysig att rida ändå. Vi har hittat varandra förut så det kan vi nog göra igen, ser fram emot nästa vecka!
 
Throwback till några år tillbaka, på tiden när jag fotade med min digitalkamera, hehe. Skrev ju att jag behövde fota hästarna igen! Planerar ett nytt försök inför söndag. Men väldigt fin är han ♥


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo