When you seek beauty in all people and all things you will not only find it, you will become it
Publicerat den


Tänkte göra något annorlunda, så här får ni: tre av senaste skolveckans outfits.Ungdomsledarkurs
Publicerat den

Igår och idag har jag, Hedda och Sandra varit på Ungdomsledarkurs tillsammans med 15 andra tjejer från klubbar runt om i norrland. Det här var del 1 och vi höll till på Wången, sjukt fin anläggning måste jag säga! Världens finaste utsikt, stora stall och gulliga små stugor där vi fick bo en natt.
 
Det har varit sjukt roligt och lärorikt, man blir så taggad på att ta med sig allt man lär sig hem till vår U-sek och bli bättre. Vi har hunnit gå igenom massor på två dagar och de andra tjejerna är allihopa väldigt trevliga och vi lär oss av varandra genom att berätta om våra egna klubbar och dela erfarenheter.
 
Lätt det roligaste jag gjort på länge och det var så skönt att åka bort en helg med härliga människor och få andas häst och kunskap utan stress, längtar redan tills nästa del som är om tre veckor. Och då blir det en längre tur!Lära känna någon ny
Publicerat den

Idag på ridlektionen fick jag testa denna skönhet, Shamrock.
 
Vi red dressyr idag för omväxlings skull och det var både behövligt och roligt. Har nu fått ett bra första intryck av henne, hon var väldigt trevlig att rida och lyssnade på små hjälper. Hon känns välriden men vi hade några små konflikter när det kom till saken att stå still, men det handlar ju bara om invanda beteenden som sitter kvar :)
 
Jag tycker att Shamrock var mysig att rida och väldigt lätt att jobba med, tror hon kommer passa in bra i verksamheten!Shamrock
Publicerat den

Här är ridskolans nykomling, Shamrock. Hon kom för ett par veckor sedan och har precis börjat gå med på lektioner tror jag. Vet tyvärr inte mycket om henne mer än att hon är femton år och connemara, men det verkar vara en trevlig ponny! 
 världens bästa lyckopiller
Publicerat den

Åkte en sväng till stallet och dämpade mitt fotobegär idag, och det var väldigt skönt att få tid fär mig själv och bara andas häst ett tag också. Det gav mig mycket glädje bara att träffa mina gosisar ett tag ♥
 
Hann dock bara fota hälften av hästarna, alltså bara i en av två hagar, och Ariel stod inne så fick inga nya bilder på henne heller. Men jag får helt enkelt åka ut och fota snart igen :)Hoppelihopp med Vigor
Publicerat den

Hästbyte till Vigor i onsdags, vi red en kontrollbana om man kan kalla det så, tre små språng med fokus på framåtdrivning och noga vägar istället.
 
Framridningen gick inte alls speciellt bra, väldigt taggad ponny vilket förstås är roligt men han var svår att jobba med, släppte bättre i galoppen dock!
Övningen gick också lite sisådär, precis som Erik sa så komplicerar jag lätt till det, men Vigor var iallafall duktig och blev glad över att få hoppa lite. Och det kändes inte helt kaos, vi måste bara träna på att hitta ett bättre flyt och få till bättre avsaktningar - men då vet jag ju till nästa gång vad jag ska fokusera på :)
 
Jag tycker att Vigor är svår att rida, vi har inget riktigt sammarbete och då funkar ju inget som det ska, men jag tycker så otroligt mycket om honom och han är supermysig att rida ändå. Vi har hittat varandra förut så det kan vi nog göra igen, ser fram emot nästa vecka!
 
Throwback till några år tillbaka, på tiden när jag fotade med min digitalkamera, hehe. Skrev ju att jag behövde fota hästarna igen! Planerar ett nytt försök inför söndag. Men väldigt fin är han ♥'cause in this case love, your beauty sings
Publicerat den

I söndags åkte jag ut till stallet med tanken att jag skulle fota hästarna medans dom var ute eftersom det var väldigt länge sedan, men när jag kom dit insåg jag att minneskortet var kvar i datorn hemma, braa.
 
Blev istället någon timmes mys med Ariel eftersom hon stod inne pga. sin headshaking. Dock så verkade det knappt hjälpa eftersom flugorna är i hela stallet också, längtar som en galning tills kylan kommer på riktigt och dom alla försvinner och slutar störa henne.
 
Väldigt väldigt fin är hon, har aldrig träffat en finare ponny i hela mitt liv.