they say you need to fall to have it all
Publicerat den


Denna ponny alltså, helt fantastisk är han. Alltid roligt att fota detta härliga ekipage, dom är såå duktiga och Arkus är utan tvekan en av de finaste ponnyerna jag träffat - insida och ut.
 
Om ni vill läsa mer om vad Jonna och Arkus har för sig (vilket ni villl), så kolla Jonnas blogg hääääär!Spirit - 31 oktober 2014
Publicerat den

Idag red jag och Spirit ut i skogen tillsammans med Johanna, Elin och Sofie. Vi red myren så långt det är tillåtet och vände sedan tillbaka, blev en tur på lite över en timme.
 
Hästisen var jätteduktig, väldigt pigg och framåt men ändå snäll såklart och han verkade också glad över lite häst-sällskap. Vi mötte två älgar och en, enligt Spirit, läskig travare som var ute och körde, men i övrigt inga större draman!
 
Ändå hyfsat lugn tur då vi bara skrittade och travade men bra träning för Spirit eftersom han helst ville springa ikapp storhästarna och lämna Fergus ensam, men mot slutet tog han förhållningarna bättre och blev mycket mer avslappnad. Duktig ponni ♥Jonna och Arkus: 27 oktober 2014
Publicerat den

Dom är väldigt fina dessa två ♥ Vad tycker ni om bilderna?Älskade höstlov ♥
Publicerat den

Och så var halva höstlovet förbi, suck. Nej men jag har haft och kommer ha en väldigt bra vecka, otroligt skönt att ta en paus från lektioner och pluggande.
 
Jag har varit i stallet varje dag hittills och kommer vara resten av lovet också, men förutom det så har det blivit en del fotande och jag har träffat mina friendos och haft lite Halloween-firande.
 
Idag ska jag till Hökbäck och fota några fina ekipage, och jag var även där i måndags så bilder kommer komma upp senare i veckan! Resten av helgen kommer att spenderas på Tanne då jag ska ha Spirit fredag till söndag, det ska bli väldigt roligt och förhoppningsvis ska jag hinna träffa mina stallgängstjejer och ha halloween-firande med dem också.
 
I tisdags var jag i stallet med Hedda och Sandra och filmade till en av våra hemuppgifter på ungdomsledarkursen, och när jag kom hem såg jag denna charmiga bild på min kamera, cjute eller hur? ↑you're always haunted by the idea that you're wasting your life
Publicerat den

Lördag var en väldigt väldigt bra kväll, jag och min gamla klass, alltså dom jag gick 6:an till 9:an med, bestämde oss för att ha en reunion, så vi spenderade kvällen tillsammans och hade lite catch-up.
Förutom att beställa pizza för nästan tusenlappen så lekte vi kurragömma (haha, varför inte liksom?), kollade på typ en halv film, gick upp i Arctura och kollade på utsikten över staden, åkte moppe och bara umgicks.
 
Roligt att ses allihopa och bara spendera tid tillsammans igen eftersom vi haft fyra månader isär, vi känner varandra så pass väl nu så det är klart att man saknar höstadietiden ibland. GosisarU-sek's årliga Halloween övernattning
Publicerat den

 
I fredags hade vi vår årliga Halloween kväll i stallet, i år var det ca 30 ridskoleelever och medlemmar som kom, plus att vi i ungdomssektionen var 15 stycken. Det var väldigt roligt! Vi hade även ett tema på hela kvällen nu, Den försvunna hästen hette det och det blev väldigt lyckat. Vi gick på "skattjakt" för att hitta hästen, lekte lekar - varav en ni ser på bilden ovan, berättade spökhistorier och gick på spökvandring i skogen.

En av våra mest lyckade kvällar tror jag, och förra året var också väldigt bra. Halloween är vår populäraste aktivitet och det var roligt att så många var med!even the darkest nights will end and the sun will rise
Publicerat den

Den här fina D-ponnyn har jag ridit två gånger nu, och det är planerat att det ska bli fler. Spirit of big medow heter han, men man säger bara Spirit i vanliga fall. Ägarna köpte honom för bara ett par veckor sedan och han står nu på Tanne.
 
Det ska bli roligt att se vad det blir av det här, men det är såklart ovant nu i början eftersom jag måste lära känna honom och all skötsel runt omkring. Har dock fått ett väldigt bra första intryck av honom och han verkar vara en väldigt trevlig och mysig kille, och han är så himla fiiin också! Cjutie.the things you hope for the most are the things that destroy you in the end
Publicerat den

Länge sedan igen, tyvärr. Vissa veckor är för ointressanta för att blogga om då jag endast pluggar och tar standard-turer till stallet, medans andra veckor är så händelsefulla så jag inte har tid. Välkommen till livet som Vilma Lindström och hennes bloggproblem, haha.
 

Senaste veckan har det varit stall nästan varje dag, Ariel har blivit sparkad och stått halt hela veckan så då har jag varit där och försökt pigga upp henne lite. Tro mig, morötter gör underverk ;) Tror och hoppas att det är bättre nu och att hon kommer börja gå till veckan!
 
Sedan har jag ridit tre lektioner på Connie sedan jag skrev sist och hon är så myysig! Fina fina conniponni. Vet dock inte hur jag ska göra på onsdag, står mellan ridlektion eller en kväll med klassen.
 
 
Och juste, snön har redan hunnit komma och försvinna i Östersund, så här såg det nämligen ut i torsdags:
Kommer fler inlägg senare idag och imorgon - två roliga kvällar och en liten nyhet!autumn: the year's last, loveliest smile
Publicerat den


Några bilder jag och Jonna tog när vi höstfotade förra helgen, och tur var det att vi fotade just då för endast dagar senare låg snön vit över hela länet. The perks of living in Jämtland, not.⋆ Ida och Citat ⋆
Publicerat den

Bilder från idag.
 
Tycker att Citat är så otroligt vacker, insidan och ut, och detta är ett ekpage jag längtat efter att få fota länge så då får man passa på trots att regnet föll och det redan var lite mörkt så den höga ISOn gör bilderna korniga. Men vad gör väl det när motivet är så galet fina ♥Dressyrhästar
Publicerat den

Hittade en bortglömd mapp med bilder från dressyrtävlingarna som var på Tanne för ett par veckor sedan, hann dock bara fota två ekipage så på bilderna är det Lea med Pelle och Ella med Herkules.

Blev tyvärr inte lika nöjd som jag ville bli, men försöker lära mig iallafall!night falls fast, today is in the past
Publicerat den

Har varit i stallet större delen av helgen, ungdomssektionen har haft rykttävling och även arbetsdag. Har också hunnit med att träffa några fina vänner och tagit en behövlig sovmorgon.
 
Veckans alla dagar är i princip planerade och det känns för en gång skull bra, om allt går som planerat så kommer kameran få jobba mycket de kommande dagarna. Hösten är här på riktigt och det ska bli roligt att äntligen få fota lite igen! Blir tyvärr för lite av det numera.
 
 
Två bilder jag tog igår, Shamrock på första och Sabissa på andra :)