my dear, they molded you into a storm of pain
Publicerat den

I helgen blev det en tripp till Åre med la familia. Vi gick runt i byn ett tag och det slutade med att jag köpte en jacka, var sen in på Åre chokladfabrik och köpte lite farsdags-presenter, och spenderade sedan kvällen och natten på Copperhill.
 
Det var sjukt fin utsikt från hotellet, ungefär helt breathtaking. Och trots att jag missade viktiga pluggtimmar (som jag troligen ändå skulle spenderat framför tvn hemma) så var det mysigt att komma bort från Östersunds gråa gator en liten stund.
 

 
Idag och imorgon kommer ägnas helhjärtat åt studierna, eller iallafall halvhjärtat.. hehe. Nej men det måste helt enkelt göras. Har inte varit i stallet sedan i onsdags och kommer inte kunna åka dit förrän nästa onsdag och det gör lite ont i hjärtat men har redan skjutit upp vissa uppgifter så långt det bara går.
 
Ridlektion onsdag, ska rida Spirit på torsdag, och sedan på fredag kväll åker vi till Rissna för arbetshelg med klubben. Kommer hem söndag lagom till att jag ska vara knattehjälp, och sen är även denna vecka slut.
Kan alltså tyvärr inte lova mycket bloggning alls, men vi hörs igen när jag har något förhoppningsvis lite mer intressant att berätta. Adios.


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo