Vårshow 2014
Publicerat den

Då var även vårshowen över. Blir så konstigt när något man tränat i flera veckor är över på några minuter, en roligt var det!
 
U-sek hade 3 nummer; Pegasus, Stjärnornas hoppning och Årets häst. Jag var inte med och i något utan stod och hejade på marken istället, och jag tycker att det blev super bra!
Hoppade sedan Ariel i maskeradhoppningen, jag red i par med Lea och hennes foderponny Pelle och vi var utklädda till älvor (alltså vingar osv). Ariel var taggad vilket var roligt, och även fast det inte direkt var lätt att hoppa i converse så var hon jätteduktig, nästan så hon skulle kunna vända på en femkrona om man bad henne! Gick ju väldigt fort att hoppa fyra språng men det var väldigt roligt, även om genrepet igår var snäppet roligare av någon anledning.
 
Men jag är glad, det blev en bra dag och jag är nöjd. Det var skönt också för jag var så nervös innan jag hoppade på genrepet igår men när jag väl började rida banan så släppte det, jag vet ju att jag känner Ariel så väl och det var en trygghet!
 
Här har ni dagens hopprunda!Emmis

Åh bästa!!! Grymma :3 tur du hade film så man fick se!!!

Svar: taack :')) hihi ja, tvingade kameran på jonna! :)
Vilma LindströmURL:


Jonna

Åh ni var så himla duktiga Vilma!! So cuteeee :'D

Svar: hihi tack! :'D
Vilma LindströmURL: http://ponnyvalack.blogg.se


Maja

Alltså åååh, vad söta ni var! :'D

Svar: Taaack :')
Vilma LindströmURL: http://majanordqvist.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo