19 september - 19 mars ♥
Publicerat den

Idag är det exakt 6 månader sedan Quiksilver kom, ett halvår har redan gått. Helt sjukt egentligen hur fort allting har gått, känns som att det var typ förra månaden men samtidigt som en hel livstid sedan. Vi har lärt känna varandra på riktigt och blivit kompisar, jag vet alla hans beteenden och ser om något är fel, jag vet takten i hans steg och vart man ska klia honom för att han ska stå med halvslutna ögon och buffa tillbaka som tack.
 
Jag vet att vi har lång väg kvar att gå för att bli bättre men jag tycker att det har blivit stor skillnad ändå, både på Quiksilver, mig och oss tillsammans. Han har blivit mycket finare i kroppen sedan han kom och har mer muskler, muskler som också gör att han nu orkar bära upp sig när man rider. Han trivs bra här uppe i norrland hos Elin och har hittat sin bästis Azzaro som också är hagkompis och boxgranne.
 
Och kärt barn har många namn såklart, jag säger nästan aldrig Quiksilver längre utan mer QS, Sillen, Sillson, fisken (för han är en sill, duh), pluppis eller något heeelt annat, haha.
Världen finaste häst är han (ponnyplatsen tar såklart Ariel) och jag är mer än glad att jag fått denna chans att rida och lära känna honom, han har både hjälpt mig att utveckla min ridning och tagit en plats i mitt hjärta.
 
Så 6 hela månader, och fler ska det bli. Underbara, fina, älskade lilla fisk ♥
 Jonna

Åh så fint skrivet :')
är så glad för din skull, hur mycket Sillson egentligen gör för dig är svårt att förstå egentligen <3

Svar: taack ♥
Vilma LindströmURL: http://ponnyvalack.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo