sommardagar så långt ögat kan se
Publicerat den

en vacker himmel för några kvällar sedan
 
Dagar blir till nätter men solen hinner aldrig gå ner innan den är påväg upp igen, dag och natt flyter samman och det är ungefär så jag skulle beskriva hur mitt liv känns just nu också.
 
Norrland bjuder på soliga dagar och jag har varit ute mycket med kompisar på kvällarna, men trots att mitt schema är hyfsat bokat så känner jag mig stressad att göra saker hela tiden. Det är som att jag slösar bort mitt sommarlov och jag blir aldrig riktigt nöjd. Sedan är det samtidigt pressen från att veta att jag har missat massa dokumenterande, som att blogga, skriva ner ridpassen på Quiksilver och Ariel i mina häst-träningsböcker och fylla på min Memory jar för 2014. Jag har missat flera veckor och trots att Sillen åkte för nästan en månad sedan så har jag massor jag missat att skriva ner och sådant mår jag dåligt av. Så ja, välkommen till mitt liv där man är stressad och har ångest dyngnet runt. Sedan får jag skylla mig själv för att jag klagar istället för att ta tag i det och göra klart allt.
 
Har väl en sån där mellan-period nu när Ariel och resten av ridskolehästarna är på bete, kompisarna är spridda över Sverige och resten av världen, är klass-lös och ovan vid att inte kunna träffa Quiksilver (och Elin) när jag vill. Men det kommer nog bli bättre sista veckorna när både hästar och människor börjar komma hem igen.
 
 
Idag har jag iallafall varit och hälsat på Ariel en sväng, hon verkar ha det mycket bra och blir tjockare för varje gång jag åker dit. Sedan är jag även taggad över att 5 Seconds of summer ska ha en konsert i sverige i maj, vi ska försöka få biljetter och lyckas vi inte kommer jag inte bli glad. Men hoppaaaaaas!
Har även planerat en picknick på stranden och eventuellt badande med fina vänner imorgon, och resten av veckan ska spenderas på ett av mina favoritställen: i en husvagn på en camping några timmar från mig. Förhoppningsvis består de dagarna endast av sol, bad och kvällspromenader. Så ja, livet är nog rätt bra trots allt ♥
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo