Power Pop - 2 april
Publicerat den

Det tog ärligt emot lite när jag såg att vi bytt hästar i onsdags och att jag skulle rida Power Pop istället för Lanzelot, men jag bytte inställning fort, för oj vad roligt det var!
 
Hade inte ridit Poppe på väldigt länge men jag tycker verkligen om honom så det var spännande eller hur man ska säga. Från början var han väldigt stel och svårställd, jag fick bråka lite med honom och jag var nog inte hans favoritperson just då, men efter några serpentinbågar blev han något mjukare och släppte efter lite.
Sedan red vi en övning på serpentinerna, galopp genom bågen, trav över medellinjen och sedan ny galopp, trav över medellinjen igen och ny galoppfattning. Första bågen i galopp så bockade han och drog ner huvudet så jag bokstavligen satt på hans hals, när han stannade så satt jag mellan manken och hans öron, haha!
Sedan la vi till två hinder på bågarna också, första gången vi hoppade så bockade han några gånger men andra så koncentrerade jag mig och då var han superduktig!
 
I avtravningen så fick jag hjälp av Erik och då kom han igenom, slappnade av och blev fin i formen! Så roligt, och nu vet jag hur det ska kännas när han går som han ska och kan fortsätta jobba på det.
 
Jag är så himla glad, det var otroligt roligt och jag satt och skrattade mig igenom hans små bocksprång. Underbar ponny och jag längtar redan tills nästa lektion!
första bockningen, kolla vart jag landar, hahahJonna

Haha alltså himla rolig häst dedär <3URL: http://Ponnyvalack.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo