happy moments
Publicerat den

har så många gamla bilder, åh min hjärtis ♥Lämnar bloggen stående
Publicerat den

Hej!

Otroligt länge sedan, och ännu längre kommer det dröja. Sitter på hotellet i New York nu och har inte gjort några tidsinställda, kanske kanske blir några live-inlägg under veckan men det beror på hur mycket internet jag kommer att ha. 

Har varit väldigt stressigt med skolan de senaste veckorna och det ska bli skönt att slippa tänka på det ett tag, sedan blir det dock nästan ännu värre när vi börjar efter lovet igen. SuckTimrå 13 april
Publicerat den


I söndags ringde klockan 03:30 på morgonen, och runt fem rullade transporten från stallet. Elin och Quiksilver hopptävlade i Timrå i två klasser, och i 1m kom de femma och fick placering! Sillen var otroligt duktig och lugn hela dagen, både att åka transport och på tävlingsplatsen.
 
Det var en väldigt rolig dag och de var såså duktiga båda två!min hjärtis ♡
Publicerat den


Power Pop - 2 april
Publicerat den

Det tog ärligt emot lite när jag såg att vi bytt hästar i onsdags och att jag skulle rida Power Pop istället för Lanzelot, men jag bytte inställning fort, för oj vad roligt det var!
 
Hade inte ridit Poppe på väldigt länge men jag tycker verkligen om honom så det var spännande eller hur man ska säga. Från början var han väldigt stel och svårställd, jag fick bråka lite med honom och jag var nog inte hans favoritperson just då, men efter några serpentinbågar blev han något mjukare och släppte efter lite.
Sedan red vi en övning på serpentinerna, galopp genom bågen, trav över medellinjen och sedan ny galopp, trav över medellinjen igen och ny galoppfattning. Första bågen i galopp så bockade han och drog ner huvudet så jag bokstavligen satt på hans hals, när han stannade så satt jag mellan manken och hans öron, haha!
Sedan la vi till två hinder på bågarna också, första gången vi hoppade så bockade han några gånger men andra så koncentrerade jag mig och då var han superduktig!
 
I avtravningen så fick jag hjälp av Erik och då kom han igenom, slappnade av och blev fin i formen! Så roligt, och nu vet jag hur det ska kännas när han går som han ska och kan fortsätta jobba på det.
 
Jag är så himla glad, det var otroligt roligt och jag satt och skrattade mig igenom hans små bocksprång. Underbar ponny och jag längtar redan tills nästa lektion!
första bockningen, kolla vart jag landar, hahahBarnvakt åt Sillson
Publicerat den

Var hemma både måndag och tisdag för att göra skoljobb, gick väl inte riktigt så bra som jag hoppats men jag fick lite gjort iallafall. Nu är det redan april och det är helt galet.. de kommande månaderna kommer vara händelserika med både positiva upplevelser som New York resan, One Direction konserten, klassresa osv men också separering från klass och folk som flyttar. Det känns ju mindre kul men vad finns det att göra liksom.
 
Har fått våra prelliminära antagningar till gymnasiet och även fått besked om sommarjobb idag, kommer jobba på Tanne de tre sista veckorna av sommarlovet.
 
 
Idag och imorgon kommer spenderas i stallet från eftermiddag till kväll, Elin är påväg ner till Linköping och jag är barnvakt åt Sillen under tiden. Ska försöka rida honom idag innan min lektion och jag tror at vi satsar på en skogsritt, Jonna följer med upp till stallet också! På torsdag blir det förhoppningsvis ridhuset eller i paddocken.
 
jag och Jonna i höstas, charmiga som fåbokeh
Publicerat den

Östersund i bokeh-form